ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

AMS

Timefortrends is officieel dealer van Seiko en AMS klokken en wij kunnen u adviseren omtrent de keuze van uw aankoop. Timefortrends heeft een ruime keus in AMS klokken met zonder quartz uurwerk. U kunt kiezen uit klokken, mét of klokken zonder slinger, die in verschillende hout, kunststof- en metaalsoorten zijn uitgevoerd. Een aantal wandklokken zijn uitgevoerd met een radiogestuurd uurwerk en lopen op de seconde gelijk, de klok op tijd zetten is nooit meer nodig. Mechanische uurwerken moeten of worden opgewonden met een sleutel of de gewichten moeten opgetrokken worden. U heeft zelfs de keus uit meerdere 'ouderwetse' stolpklokjes. Naast de prachtige wandklokken heeft AMS ook badkamerklokken. De badkamer klokken kunnen aan de muur bevestigd worden met schroeven en met zuignappen. Een AMS klok koop je bij Timefortrends. 

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

AMS klokken

Juwelier Wieringa Delfzijl houder onder de naam Timefortrends is officieel AMS dealer voor wekkers en klokken en wij kunnen u derhalve goed adviseren omtrent de keuze van uw nieuwe wekker of nieuwe klok met of zonder quartz uurwerk. U kunt uw bestelling ook altijd afhalen in onze winkel. Het assortiment klokken van Timefortrends bestaat uit AMS klokken. AMS kent een ruime variatie aan moderne klokken met een batterij of met een machanisch uurwerk. Die variatie zet zich door in de vormgeving van de klokken en in de gebruikte hout- en metaalsoorten. Tevens kent AMS een serie moderne klokken die zijn uitgevoerd met een 'radiogestuurde klok' (radiocontrolled of zendergestuurd) en u heeft de keus uit een zendergestuurde klok met slinger of een zendergestuurde klok zonder slinger. Deze klokken lopen op de seconde gelijk en de klok verzetten is nooit meer nodig. AMS is een klokkenfabrikant in Duitsland die al meer dan 175 jaar klokken fabriceert. Deze klokken onderscheiden zich door de uitmuntende kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals glas, hout, steen en meerdere metaalsoorten. De kwaliteitsuurwerken worden gemaakt in Duitsland, de kwaliteit van deze uurwerken is buitengewoon goed. De geschiedenis van de AMS fabriek die in het bezit is van de familie Mayer uit het Schwarzwald gaat nog verder terug. In de jaren 1776 werd er al door Joseph Mayer klokken verkocht. In de loop van de vele jaren groeide het bedrijf uit tot wat het nu is.

AMS Badkamerklokken, een bijzondere klok tussen de Wekkers en klokken

AMS kent ook een collectie badkamerklokken. Deze klokken zijn waterdicht en over het algemeen zijn deze klokken voorzien van een zendergestuurd uurwerk waardoor deze klokken nooit bijgezet hoeven te worden. Zelfs de zomertijd en de wintertijd word automatisch gecorrigeerd. De zender die het noodzakelijke radiografische signaal verstuurt staat nabij Frankfurt. Deze zender wordt ook wel de atoomklok/moederklok genoemd. Montage kan geschieden door zuignappen. Beter, echter, is om de klok vast te schroeven aan de wand. De zuignappen laten nog wel eens los. Badkamerklokken zijn erg populair en online te bestellen bij Timefortrends.

AMS Wekkers en AMS Klokken bestel je online bij Timefortrends

De wekkers en badkamerklokken zijn uitgevoerd met zwarte, beige of witte wijzerplaat en de wijzers zijn vaak voorzien van een flurorescerende laag waardoor u ook in het donker kan zien hoe laat het is. Vaak zit er op de wekkers ook verlichting en een snooze functie en vrijwel alle wekkers funktioneren op een batterij. Elke wekker en reiswekker heeft een alarmfunctie tot uw beschikking. Wij adviseren u de batterij te vervangen vlak voordat u naar uw vakantiebestemming vertrekt, dan loopt u geen enkel risico dat de wekker niet meer functioneert. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending geheel gratis. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Spaar voor ‘Florijnen’. U ontvangt dan uw opgebouwde korting bij uw volgende bestelling. Bekijk hier alle wekkers en klokken. Koop uw moderne klok online bij Timefortrends.