ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Lorus Digitale horloges

Lorus Digitale horloges

Timefortrends is officieel dealer van Lorus digitale horloges voor heren. Lorus digitale herenhorloges zijn echte werkpaarden en de horloges zijn mooi en stoer. De prijs-kwaliteitverhouding is buitengewoon goed. Bij een bestelling van een digitaal herenhorloge van Lorus is de verzending gratis en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met Florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Lorus digitale horloges degelijk en voordelig

Lorus werd in 1982 op de Europese markt gebracht als laatste in de rij om de collecties van Pulsar en Seiko, die al in Nederland te koop waren, aan te vullen. Lorus was direct erg succesvol met de digitale modellen, niet alleen om de mooie vormgeving maar vooral ook omdat dit digitale horloge heel degelijk wordt gemaakt en daarom zelden uitval heeft. In Nederland spreken we dan ook vaak van 'werkhorloges'. Niet om het model maar om de geweldige kwaliteit van het horloge. De prijs-kwaliteitverhouding van je digitale horloge is beslist buitengewoon te noemen. Heel veel kwaliteit voor een relatief zéér lage prijs. Lorus digitale horloges zijn verkrijgbaar in dames- en herenmodellen. De collectie Lorus dames- herenhorloges bestaat uit zilverkleurige horloges, goudkleurige horloges en chronografen. Met een chronograaf voor heren kan je de tijd opnemen bij voorbeeld het harlopen.

Je Lorus digitale horloge voor heren koop je online

Koop je Lorus digitale horloge voor dames, heren en kinderen online bij Timefortrends. Maak een keuze uit de ruime collectie. Regelmatig wordt de collectie uitgebreid met nieuwe modellen. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Timefortrends zet het Lorus digitale horloge alvast voor u op tijd en pakt uw Lorus digitale horloge feestelijk in. Bestel nu uw Lorus horloge online en ontvang het horloge de volgende werkdag in huis. Naast Lorus vertegenwoordigt Timefortrends meerdere merken zoals Seiko, Pulsar, Breil, Fossil en vele anderen.

Koop het Lorus digitale horloge en spaar Florijnen

Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. De opgespaarde Florijnen kunt u bij uw volgende bestelling als korting in mindering brengen op het dan te betalen bedrag. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. U kunt er voor kiezen om achteraf betalen via Afterpay.