ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Stalen oorbellen

Stalen oorbellen

Timefortrends is dealer van Stalen Oorbeel. Er zijn naast stalen Oorbelle en creolen ook diverse ander stalen sieraden waaronder kettingen en Ringen met hun eigen specifieke eigenschappen ontwikkeld. U heeft een bedenktijd van 14 dagen en de mogelijkheid om later te betalen. U kunt sparen voor 'Florijnen'. U spaart dan 5% van de aankoopwaarde. U kunt deze 'Florijnen' bij een volgende bestelling weer in mindering brengen als een (extra) korting. Wij garanderen u een uitstekende service.

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Stalen sieraden zijn stoer en niet duur

Staal wordt veel gebruikt voor iets stoerdere, strakke sieraden. Vaak worden stalen sieraden gebruikt in combinatie met leer, zirkonia en in minder mate met diamant. Stalen sieraden kan men onderverdelen in bijvoorbeeld een stalen hanger die men aan een stalen of lederen ketting kan hangen, een dunne of bredere stalen ring of een lederen armband met stalen bedels. Daarnaast zijn er stalen dasspelden en manchetteknopen te koop.Het grote voordelel van staal is dat het erg hard is en bijzonder goedkoop is om aan te schaffen. Staal kan wel gegegraveerd worden. Zowel met de machine of luxer met een handgravure.

Staal is niet te vermaken. Kies het sieraad dat bij u past

Stalen sieraden zijn beduidend goedkoper dan zilver of gouden juwelen. Het nadeel is wel dat staal niet vermaakt kan worden. Hou er daarom rekening mee dat het kan voorkomen dat, wanneer een stalen ring niet meer past, het niet mogelijk is om deze te vermaken. Zowel in ringen als in stalen armbanden is er een erg grote keus. Er zijn armbanden die afgewerkt zijn met carbon en stalen plaatarmbanden die bedoeld zijn om te graveren. Stalen sieraden zijn zelfs extreem stoer verkrijgbaar. Huidirritatites komen bij stalen sieraden zelden voor. Het zuivere edelstaal is van hoge gehalte namelijk 316L. Staal is hypo-allergeen en kan worden voorzien van een PCD-coating in iedere gewenste kleur. Het grote voordeel is dat edelstaal niet snel zijn kleur verliest dankzij de PCD-coating. 

Stoere en elegante sieraden koop je online

Stalen sieraden heel stoer zijn, met grote schakels en robuuste zwarte of bruine accenten, voor de mannen. Maar kan het ook heel elegant zijn en zijn er voor de dames, naast de iets stoerdere opvallende, ook elegante gedetailleerde armbandjes. Edelstenen en zirkonia's zijn bij een aantal armbanden gezet. Er zijn ook stalen armbanden te koop die gold of roséplated zijn of waar carbon aan toegevoegd is. Laat je verrassen door de enorme collectie van elegante, stoere en trendy sieraden die uit- en mét liefde worden gegeven. Koop nu je stalen sieraden online. U heeft een bedenktijd van 14 dagen en de mogelijkheid om later te betalen. U kunt sparen voor 'Florijnen'. U spaart dan 5% van de aankoopwaarde. U kunt deze 'Florijnen' bij een volgende bestelling weer als een extra korting in mindering brengen. Uitgestelde betaling is mogelijk.