ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Ice-Watch Herenhorloges

Ice-Watch Herenhorloges

Timefortrends is officieel dealer van Ice Watch dames- en herenhorloges. Ice-Watch heeft vele modellen in in evenzoveel kleuren. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U mag deze florijnen opsparen of in de afrekenmodule direct verrekenen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Ice-Watch herenhorloges hebben een uniek design en leuke kleuren

Ice-Watch heeft met haar herenmodellen midden in de roos geschoten. De spannende uurwerken hebben vaak spetterende kleuren die jouw herenhorloge enorm doen opvallen. Het is niet verwonderlijk dat als je eenmaal een mannen Ice-Watch hebt je er nog één wilt of zelfs misschien nog wel twee. Dan grijp je nooit mis als je van outfit verandert. Ice-Watch komt met haar vrolijk ogende horloges uit België en zag in 2007 het levenslicht. Het merk veroverde in korte tijd de talloze harten van meestal jongere mensen. Logisch als je je realiseert dat bekende mensen zoals David Guetta, Kate Perry en de Black eyed Peas het horloge al snel om de pols droegen. De meeste Ice-watches hebben een siliconenband waardoor het horloge erg soepel om de pols valt en mede daardoor erg draagbaar is.

Een Ice-watch herenhorloge kopen doe je online bij Timefortrends 

Een dames of heren Ice-watch horloge koop je natuurlijk online bij Timefortrends. Timefortrends is een officiële dealer en geeft dan ook 2 jaar garantie op het uurwerk. Bij Timefortrends heb je 2 weken de tijd om het horloge te bekijken en eventueel retour te sturen. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending gratis en jouw heren Ice-Watch horloge wordt op het adres van je keuze bezorgd. Spaar voor 'Florijnen'. Bij elke bestelling ontvang je een digitaal tegoed van 5% van de waarde van het bedrag dat je moet afrekenen. Deze kan je bij de volgende bestelling dan als (extra) korting dan in mindering brengen. Kijk voor meer info bij Ice-Watch