ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Swiss Military Hanowa horloges

Timefortrends is officieel dealer van Swiss Military Hanowa met een Zwitsers uurwerk. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kan deze florijnen opsparen en bij uw volgende bestelling als extra korting weer in mindering brengen. Er zijn verschillende afrekenmethodes, u kunt ook achteraf betalen.

Swiss Military Hanowa met quartz uurwerk

Een quartz uurwerk heeft een kristal oscillator die voor de nauwkeurigheid zorgt. Het geslepen kristal heeft de eigenschap om een stabiele trilling te genereren wanneer er een elektrische spanning op aangesloten wordt. Om een praktisch quartz Swiss Military Hanowa horloge te ontwikkelen, werden er unieke technologieën ontwikkeld. Zoals een in de vorm van een stemvork geslepen kristal. In principe heeft elke Swiss Military Hanowa horloge saffierglas. Saffierglas heeft de eigenschap erg hard en vrijwel krasvrij te zijn. Een Swiss Military horloge met echte militaire precisie.

Swiss Military Hanowa horloges online kopen

De naam Hanowa is ontstaan door de eerste letters te gebruiken van de de naam Hans Noll Waches. Hans Noll is de oprichter van dit merk dat in het jaar 1990 zijn focus gaat leggen op sport, prestatie en horloges die passen bij een bepaalde lifestijl. In de loop van de jaren is Swiss Military wereldwijd een zeer bekend merk geworden. Voor de vervaardiging van Swiss Military Hanowa worden de beste mogelijke materialen gebruikt. Door de efficiënte producte is het Swiss Military horloge tegen een zeer goed prijs-kwaliteit verhouding te koop. De toevoeging Swaii Military benadrukt de waarden van de Zwitserse krijgsmacht en staat voor duurzaamheid, hoge precisie en het vermogen te presteren onder extreme omstandigheden.

Swiss Military Hanowa koop je online

Alle Hanowa horloges van Swiss Military kan je kopen in de online webshop van Timefortrends. Bij een bestelling van een Swiss Military horloge van is de verzending gratis en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt deze Florijnen als extra korting in mindering brengen bij uw volgende besteling. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook beslissen achteraf te betalen via Afterpay. U kunt een kijkje nemen op de website van Swiss Military Hanowa.