ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Boccia Herenhorloges

Boccia Herenhorloges

Timefortrends is officieel dealer van BOCCIA titanium horloges. Bij een bestelling van een Dames of heren titanium horloge van Boccia is de verzending van het Boccia horloge gratis en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Bij uw bestelling ontvangt u altijd een leuk cadeautje.

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Boccia horloges en allergie

BOCCIA is hét merk op het gebied van titanium Herenhorloges. De uitgebreide Boccia- collectie bestaat uit dames- en herenhorloges, volledig uit titanium of zijn gecombineerd met keramiek of leder en sommige modellen zijn voorzien van 14 karaat gouden accenten en/of diamanten. De horloge collectie van Boccia bestaat uit trendy, modieuze en elegante horloges met een prachtig design voor aantrekkelijke prijzen. Veel horloges en sieraden worden gemaakt van titanium. Deels omdat het mooi, sterk en zeer licht is en deels omdat het materiaal anti-allergeen is. Ongeveer 15% van de Nederlandse bevolking is allergisch voor meerdere metaalsoorten. Met name nikkel, chroom, kobalt en ook heel soms titanium. De bekendste is nikkelallergie dat in vrijwel al het voedsel en in de meeste metalen keukengerei voorkomt. De bekendste symptomen zijn jeuk, roodheid, korsten en zwellingen, bobbeltjes en huidschilfers. Als extra 'weetje' is het aardig om te weten dat vrouwen drie keer zo veel vatbaar zijn voor allergische reacties als mannen. Naast Bocci herenhorloges heeft Timefortrends meerdere merken zoals Seiko horloges, Pulsar horloges en Lorus horloges. 

Boccia horloges voor heren online kopen

Koop je Boccia horloge online bij Timefortrends. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de keuze uit Boccia Damesmodellen en Boccia Herenmodellen. Regelmatig komen er nieuwe modellen Boccia horloges. Indien u uw Boccia horloges online bestelt bij Timefortrends ontvangt u 'Florijnen'. Met deze 'Florijnen' ontvangt u een tegoed van 5% die u eventueel bij uw volgende bestelling weer als (extra) korting in mindering kan brengen.