ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

AMS Leisteen klokken

AMS Leisteen klokken

Timefortrends is officieel AMS dealer van Leisteenklokken. Wij kunnen u derhalve goed adviseren omtrent de keuze van uw nieuwe Leisteen klok met quartz uurwerk. U kunt uw bestelling ook altijd afhalen in onze winkel. De verzending van uw wandklok met Leisteen is vanaf 40 euro gratis. Wij garanderen u de best mogelijk service en een snelle levering van uw wandklok met leisteen.

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

AMS klokken met leisteen

Juwelier Wieringa Delfzijl houder onder de naam Timefortrends is officieel AMS dealer klokken met leisteen en wij kunnen u derhalve goed adviseren omtrent de keuze van uw nieuwe klok met leisteen en quartz uurwerk. U kunt uw bestelling ook altijd afhalen in onze winkel. Het assortiment klokken met leisteen van Timefortrends bestaat uit AMS Designklokken en wandklokken. AMS kent een ruime variatie aan moderne klokken met leisteen en batterij. Die variatie zet zich door in de vormgeving van de klokken en in de gebruikte hout- en metaalsoorten. Deze klokken met leisteen lopen op de seconde gelijk dankzij het nauwkeurige quartz uurwerk.. AMS is een klokkenfabrikant in Duitsland die al meer dan 175 jaar klokken in allelei varianten fabriceert. Deze klokken onderscheiden zich door de uitmuntende kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals glas, hout, leisteen en meerdere metaalsoorten. De kwaliteitsuurwerken worden gemaakt in Duitsland, de kwaliteit van deze uurwerken is buitengewoon goed. De geschiedenis van de AMS fabriek die in het bezit is van de familie Mayer uit het Schwarzwald gaat nog verder terug. In de jaren 1776 werd er al door Joseph Mayer klokken verkocht. In de loop van de vele jaren groeide het bedrijf uit tot wat het nu is.

Klokken met leisteen met quartz uurwerk

AMS is een klokkenfabriek die is gevestigd in Duitsland. AMS prduceert al meer dan 175 jaar klokken. AMS klokken zijn duidelijk te herkennen want deze wandklokken onderscheiden zich in kwaliteit en in designs. De collectie bestaat uit tafelkloken, badkamerklokken regelateurs en andere wandklokken. AMS produceert wandklokken met een mechanisch uurwerk maar ook wandklokken met een quartz uurwerk. Sinds vele jaren produceert AMS ook wandklokken met een zendergestuurd uurwerk. Timefortrends kan u dankzij meer dan 100 jaar ervaring met AMS klokken goed adviseren.

Een klok met leisteen bestel je online bij Timefortrends

De klokken met leisteen worden door ons keurig in een ruime, daarvoor bestemde, doos ingepakt en met de grootst mogelijk zorg behandeld. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending van uw AMS klok met leisteen helemaal gratis. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Spaar voor ‘Florijnen’. U ontvangt dan uw opgebouwde korting bij uw volgende bestelling. Koop uw trendy klok met leisteen en quartz uurwerk online bij Timefortrends.