ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Swarovski Telefoonhoesjes

Swarovski Telefoonhoesjes

Timefortrends is officieel dealer van Swarovski Telefoonhoesjes en wij kunnen je daarnaast adviseren omtrent de keuze van je Swarovski armband en je Swarovski oorbellen of Swarovski Chrystaldust armband. Timefortrends heeft een grote keus in Swarovski sieraden. Een prachtig Swarovski sieraad is een Swarovski telefoonhoesje. Koop online een Swarovski telefoonhoes voor je Iphone of je Samsung telefoon. Wij geven u de best mogelijke service.

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Koop je mooiste Swarovski sieraden online.

Daniel Swarovski (1862-1956) was een Oostenrijks opticus die in 1895 te Wattens nabij de stad Schwaz in Tirol (23 km oostelijk van Innsbruck) het bedrijf Swarovski (optische elementen en slijpmiddelen) heeft opgericht. Zijn onderzoeksafdeling was op zoek naar glas met een hoge brekingsindex voor toepassing in de optiek en onderzocht daartoe glazen met hoog gehalte aan zware metalen zoals lood en zilver. Voorwerpen van dit Swarovski-kristal bleken als relatiegeschenk zeer in trek en daaruit was de gedachte geboren om Swarovski sieraden te gaan vervaardigen. Dit idee bleek bijzonder succesvol. Swarovski staat synoniem voor luxe goederen zoals haute couture, vele soorten juwelen en Kristalglas beelden. In 2017 heeft Swarovski een aantal telefoonhoesjes ontworden. In Wattens heeft Swarovski een eigen museum. In het museum staat alles in het teken van kristalbewerking en kristallen. Val op met jouw telefoon en maak online een keuze uit de collectie Swarovski telefoonhoesjes.

Swarovski Telefoonhoesjes koop je bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van Swarovski Telefoonhoesjes. Deze telefoonhoesjes zijn geschikt voor een iPhone 7 en een Samsung Galaxy S7. Deze fantastische trendy telefoonhoezen zijn voorzien van Swarovski kristallen. Diverse modellen zijn uitgerust met een bumper voor maximale protectie. Er zullen spoedig meerdere modellen voor meerdere telefoon aanbieders volgen, Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending van uw Swarovski telefoonhoesje gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. U kunt ook achteraf betalen via Afterpay. Maak uw keuze uit Swarovski Pennen, Swarovski kettingen, Swarovski armbanden en diverse Swarovski sieraden die zijn gemaakt met Swarovski Crystaldust.