ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

AMS Wandklokken

AMS Wandklokken

Timefortrends is officieel AMS dealer van wandklokken. AMS wandklokken zijn er met een mechanisch uurwerk en met een modern quartz uurwerk. AMS klokken zijn duidelijk te herkennen want deze Wandklokken onderscheiden zich in kwaliteit en in designs.. U kunt kiezen voor een zendergestuurde (radiocontrolled) wandklok mét of zonder slinger. Wij kunnen u goed adviseren omtrent de keuze van uw nieuwe wandklok. U kunt uw bestelling ook altijd afhalen in onze winkel. De verzending van uw wandklok is vanaf 40 euro gratis. Wij garanderen u de best mogelijk service en een snelle levering van uw AMS Wandklok.

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

AMS wandklokken

Juwelier Wieringa Delfzijl houder onder de naam Timefortrends is officieel AMS dealer wandklokken en wij kunnen u derhalve goed adviseren omtrent de keuze van uw nieuwe wandklok met of zonder quartz uurwerk. U kunt uw bestelling ook altijd afhalen in onze winkel. Het assortiment wandklokken van Timefortrends bestaat uit AMS wandklokken. AMS kent een ruime variatie aan moderne wandklokken met een batterij of met een machanisch uurwerk. Die variatie zet zich door in de vormgeving van de klokken en in de gebruikte hout- en metaalsoorten. Tevens kent AMS een serie moderne klokken die zijn uitgevoerd met een 'radiogestuurde klok' (radiocontrolled of zendergestuurd) en u heeft de keus uit een zendergestuurde wandklok met slinger of een zendergestuurde wandklok zonder slinger. Deze wandklokken lopen op de seconde gelijk en de klok verzetten is nooit meer nodig. AMS is een klokkenfabrikant in Duitsland die al meer dan 175 jaar wandklokken fabriceert. Deze klokken onderscheiden zich door de uitmuntende kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals glas, hout, steen en meerdere metaalsoorten. De kwaliteitsuurwerken worden gemaakt in Duitsland, de kwaliteit van deze uurwerken is buitengewoon goed. De geschiedenis van de AMS fabriek die in het bezit is van de familie Mayer uit het Schwarzwald gaat nog verder terug. In de jaren 1776 werd er al door Joseph Mayer klokken verkocht. In de loop van de vele jaren groeide het bedrijf uit tot wat het nu is.

Wandklokken, quartz klokken en zendergestuurd

AMS is een klokkenfabriek die is gevestigd in Duitsland. AMS prduceert al meer dan 175 jaar klokken. AMS klokken zijn duidelijk te herkennen want deze wandklokken onderscheiden zich in kwaliteit en in designs. De collectie bestaat uit tafelkloken, badkamerklokken regelateurs en andere wandklokken. AMS produceert wandklokken met een mechanisch uurwerk maar ook wandklokken met een quartz uurwerk. Sinds vele jaren produceert AMS ook wandklokken met een zendergestuurd uurwerk. Timefortrends kan u dankzij meer dan 100 jaar ervaring met AMS klokken goed adviseren.

AMS Wandklokken bestel je online bij Timefortrends

De wandklokken worden door ons keurig in een ruime, daarvoor bestemde, doos ingepakt en met de grootst mogelijk zorg behandeld. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending van uw AMS wandklok geheel gratis. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Spaar voor ‘Florijnen’. U ontvangt dan uw opgebouwde korting bij uw volgende bestelling. Koop uw moderne wandklok met quartz uurwerk online bij Timefortrends.