Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Buddha to Buddha Oorbellen

Buddha to Buddha Oorbellen

Timefortrends is officieel dealer van het sieradenmerk Buddha to Buddha. Je hebt de keuze uit meerdere Buddha to Buddha sieraden. Kies uit de collectie van Buddha to Buddha armbanden, de Buddha to Buddha Kettingen of de Buddha to Buddha Oorbellen. Vindt u de sieraden mooi? Koop dan uw favoriete Buddha to Buddha sieraad online. De verzending is gratis en je hebt na aankoop 14 dagen ruil- of retourrecht. Tevens kan je er voor kiezen later te betalen.

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Buddha to Buddha Oorbellen

Buddha to Buddha Oorbellen worden gemaakt op Bali. Maar het begin van het proces ligt eigenlijk in de hoofdstad van Nederland namelijk in Amsterdam. Op het hoofdkantoor van Buddha to Buddha worden de schetsontwerpen van nieuwe Buddha to Buddha Oorbellen, Buddha to Buddha ringen en Buddha to Buddha kettingen gemaakt. Deze schetsontwerpen worden door designers en professionele ontwerpers tot een uiterst nauwkeurig computertekening omgetoverd. Op dat moment hebben de ontwerpers een duidelijk beeld van hoe de oorbellen er uit moeten gaan zien en hoeveel materiaal ervoor nodig is. Dan gaan de digitale tekeningen naar de fabriek op Bali alwaar ambachtslieden er een echt sieraad van maken die tot het eindproduct aan toe steeds opnieuw wordt beoordeeld en aangepast. Van de oorbellen worden de mallen gemaakt waarmee iet specifieke sieraden geproduceerd kunnen worden. De mallen worden daartoe met (925 Sterling Silver) zuivere vloeibare zilver gevuld. Als het zilver gestold is kunnen de oorbellen uit de mal gehaald worden en verder afgewerkt worden door de ambachtslieden. Er is sprake van een enorme vakmanschap. Dat kan je aan elk Buddha to Buddha sieraad weer zien. 

Buddha to Buddha online kopen

Alle Buddha to Buddha Oorbellen dragen de namen van de medewerkers van Buddha to Buddha. Een mooi voorbeeld hiervan is Batul. Dit sieraad is vernoemd naar de oprichter van Buddha to Buddha. Ook Edwin en Nathalie zijn namen van Buddha to Buddha sieraden. Vele bekende Nederlanders dragen Buddha to Buddha sieraden zoals Doutzen Kroes, Debbie Harry (Blondie), Robin van Persie, Bryan Adams, Pamela Anderson, DJ Afro Jack, Fergie (Black Eyed Peas) en Snoop Dogg. Misschien ook iets voor jou?

Buddha to Buddha oorbellen koop je online bij Timefortrends

De Buddha to Buddha collectie bestaat uit meerdere series. Laat je verrassen door de enorme collectie van elegante, trendy armbanden die uit- en mét liefde worden gegeven. Gemaakt van 925 zuiver zilver met accenten die je Buddha to Buddha sieraad een nog grotere 'impact' geven. Koop nu je Buddha to Buddha oorbellen online. U heeft een bedenktijd van 14 dagen en de mogelijkheid om later te betalen. U kunt sparen voor 'Florijnen'. U spaart dan 5% van de aankoopwaarde. U kunt deze 'Florijnen' bij een volgende bestelling weer in mindering brengen als een (extra) korting. Je kunt ook nog een kijkje nemen op de officiële site van Buddha to Buddha

De verschillende series sieraden

Van Buddha to Buddha zijn er verschillende series sieraden beschikbaar met herkenbare namen. Deze namen worden gefilterd uit de namen van de gemotiveerde werknemers van Buddha to Buddha. Deze werknemers mogen hun naam geven aan een nieuw ontworpen sieraad. Denk daarbij bijvoorbeeld aan BarbaraBatulBenChainEdwinEllenEstherFrancisKomang en Nathalie. Elke serie kent haar eigen aantrekkelijke karakteristieke eigenschappen.

Schrijfwijze Boeda to buda of toch Boeda to boeda

De naam van Buddha to Buddha is vaak een uitdaging om goed te schrijven. Vaak zie je ook andere schrijfvormen zoals bijvoorbeeld Buda to BudaBoedha to Boedha of Boeda to Boeda. Dankzij het slimme internet kom je wel bij het juiste benaming uit. Kijk even naar het productiefilmpje van Buddha tot Buddha.