ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Swarovski Kerst artikelen

Swarovski Kerst artikelen

Juwelier Wieringa Delfzijl houder onder de naam Timefortrends is officieel Swarovski Kerst artikelen dealer en wij kunnen je adviseren omtrent de keuze van je Swarovski armbanden en je Swarovski oorbelllen of Swarovski Chrystaldust armband. Timefortrends heeft een grote keus in Swarovski sieraden. U kunt kiezen uit de ruime collectie van Swarovski Kerst artikelen Koop online Swarovski Kerst artikelen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Timefortrends is officieel dealer van Swarovski Kerst artikelen. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending van uw Swarovski Kerst artiekelen gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Time For Trends sparen voor ´Florijnen´. U kunt ook achteraf betalen via Afterpay. Maak u keuze uit Pennen, kettingen, armbanden en diverse Swarovski sieraden die zijn gemaakt met Crystaldust.

Koop de mooiste Swarovski Kerst artikelen online

Daniel Swarovski (1862-1956) was een Oostenrijks opticus die in 1895 te Wattens nabij de stad Schwaz in Tirol (23 km oostelijk van Innsbruck) het bedrijf Swarovski (optische elementen en slijpmiddelen) heeft opgericht. Zijn onderzoeksafdeling was op zoek naar glas met een hoge brekingsindex voor toepassing in de optiek en onderzocht daartoe glazen met hoog gehalte aan zware metalen zoals lood en zilver. Voorwerpen van dit Swarovski-kristal bleken als relatiegeschenk zeer in trek en daaruit was de gedachte geboren om Swarovski Kerst artikelen te gaan vervaardigen. Dit idee bleek bijzonder succesvol. Maak online de keuze uit de collectie Swarovski Kerst artikelen. Geniet hier van een Youtubefilmpje over de Kerstcollectie van Swarovski van eind 2016.