ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Colori horloges

Colori horloges

Timefortrends is officieel dealer van Colori horloges. Een Colori horloge is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals dames- en herenhorloges waarbij vooral in de Colori herenmodellen een chronograaf mogelijk is. De dames Colori horloges zijn vaak voorzien van zirkonia's. Elke uitvoering van een Colori horloge heeft zijn eigen publiek. Een Colori horloge is een echt trendy en super modern horloge die in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Een Colori horloge is verkrijgbaar in staal en kunstof uitvoering. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending van het Colori horloge geheel gratis.

Een Colori-horloge online kopen?

Timefortrends is een officiële Colori dealer. Colori valt op door het gebruik van vele kleuren en hun bijzondere uiterlijk. De Colori dameshorloges zijn vaak voorzien van zirkonia's en de Colori herenhorloges worden regelmatig uitgevoerd als chronograaf. 

Colori horloges koop je online bij Timefortrends

Koop je Dames- of Heren Colorihorloge online! Welk Colori-horloge je ook koopt je kan er zeker van zijn dat deze aan de strengste kwaliteits eisen voldoet. je krijgt het beste voor een betaalbare prijs. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending gratis en jouw Colori horloge wordt op het adres van je keuze bezorgd. Spaar voor 'Florijnen'. Bij elke bestelling ontvang je een digitaal tegoed van 5% van de waarde van het bedrag dat je moet afrekenen. Deze kan je bij de volgende bestelling dan als (extra) korting dan in mindering brengen. Kijk voor meer info bij Colori-watches.com.