ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Zinzi gouden Armbanden

Zinzi gouden Armbanden

Timefortrends is dealer van Zinzi gouden armbanden. De uitgebreide collectie van Zinzi bestaat onder andere uit Armbanden, Kettingen en Oorsieraden. Alle gouden armbanden van Zinzi zijn gemaakt van 14 karaats geelgoud. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending van Uw Zinzi gouden armband gratis. U kunt sparen voor 'Florijnen'. U spaart dan 5% van de aankoopwaarde. U kunt deze 'Florijnen' bij een volgende bestelling weer in mindering brengen als een (extra) korting. Wij garanderen u een uitstekende service.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Timefortrends is dealer van Zinzi gouden armbanden

Elke zes maanden verschijnt er een nieuwe Zinzi collectie gouden armbanden die door de topontwerpers uit de sieradenindustrie wordt samengesteld waarbij door deze ontwerpers grote aandacht wordt gegeven aan de kwaliteit van de nieuwe Zinzi producten die met de meest moderne apparatuur wordt vervaardigd om u die kwaliteit te leveren die u van Zinzi gewend bent. Zinzi geniet haar grote bekendheid niet alleen door de kwaliteit en de omvang van de uitgebreide collectie van haar producten, maar ook door de vele reklameuitingen zoals de billboards, de tv show 'All You Need is Love' en natuurlijk is de bekendheid van Zinzi sterk toegenomen door de de twee promotors van het merk Zinzi: Fatima Moreiro de Melo en Kim Feenstra. Zinzi staat twee keer per jaar garant voor een vernieuwende en trendy collectie armbanden.

De goudcollectie van Zinzi online kopen

De totale goudcollectie van Zinzi bestaat uit oorbellen, kettingen en armbanden. Deze gouden sieraden zijn van 14 karaats geelgoud, trendy en elegant uitgevoerd. De sieraden worden vaak extra voorzien van kristallen, zirkonia's en parels. Zinzi heeft altijd het gouden sieraad dat bij u past. Je kan er ook voor beslissen je eigen set samen te stellen. Draag de verschillende stijlen door elkaar en geniet van de vrolijke collectie van Zinzi gouden sieraden.

Bestel uw Zinzi gouden armband bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van Zinzi gouden armbanden. De collectie sieraden van Zinzi bestaat uit armbanden, oorbellen en kettingen met hangers. Zinzi gouden armbanden worden ook wel voorzien van zirkonia's. De goudcollectie van Zinzi-sieraden is tijdloos en trendy. Wees creatief en maak uw keuze uit de serie Mix & Match van Zinzi oorbellen. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. Spaar deze Florijnen voor extra korting bij uw volgende bestelling. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Wij garanderen u de best mogelijke service. U kunt natuurlijk ook even op de officiele site van Zinzi kijken.