ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Seiko Automaat Herenhorloges

Seiko Automaat Herenhorloges

Timefortrends is officieel dealer van Seiko automatische horloges voor Heren  Bij een bestelling van een Seiko herenautomaat vanaf 40 euro is de verzending gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met Florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kan deze Florijnen opsparen en bij uw volgende bestelling als extra korting weer in mindering brengen. Wij besteden grote aandacht aan de verzending van uw automatic horloge en bieden u een uitstekende service.

Over Seiko Automaat Herenhorloges

Een Seiko herenhorloge die als automaat of automatic horloge is uitgevoerd heeft een hoofdveer die we, zoals dat vroeger ook gebruikelijk was, moeten opwinden. Dat opwinden van deze hoofdveer kan op twee manieren. De eerste en meest voorlomende manier is dat de veer wordt opgewonden door de beweging van de pols, dan is het aan te bevelen dat het horloge minstens 10 uur per dag wordt gedragen. De tweede manier is het handmatig opwinden via de kroon, dat kan echter niet bij alle modellen. Dit staat bij de automaten-collectie vermeld. Een automaat functioneert ongeveer 41 uur als de veer helemaal opgewonden is. Mocht het voorkomen dat het horloge stil gaat staan dan kunt u met de kroon het horloge weer opwinden. Het kan dan zijn dat het horloge dan niet direct gaat lopen. De energie moet eerst nog naar het uurwerk overgebracht worden. Een beetje heen en weer bewegen kan helpen. De accuratesse van een automaat is anders dan bij een quartz horloge. Een automaat kan zo maar 30 seconden per dag voor- of achter lopen. Dit hangt o.a. van de vochtigheidsgraad en de temperatuur af. Hou het horloge , indien mogelijk, verwijderd van magnetische voorwerpen. Deze kunnen het herenhorloge voor- of achter doen lopen. Vooral in de Prospex serie kennen we veel automaten.

De Seiko Horloge Collectie

Al velen kennen de Seiko heren automaten. De collectie is altijd stijlvol en eigenlijk altijd tijdloos maar kennen toch hen klassieke en soms sportieve karakter bij de horloges. Titanium, Edelstaal en leer zijn materialen welke veel gebruikt worden bij de Seiko herenhorloges, maar ook hoogwaardige techniek zoals GPS en Solar. Seiko horloges bestaan in een aanstal series, zoals de Seiko Sportura en de Seiko Presage. Ook qua dameshorloges zorgt Seiko voor een geraffineerd uiterlijk; wat kleiner uurwerk en een smaller bandje; maar sluit toch aan bij de echte look van Seiko zoals we die kennen.

Seiko automatic horloges voor Heren koop je online

Alle modellen Seiko Heren automaat horloges kan je kopen in de online webshop van Timefortrends. Bij een bestelling van een Herenhorloge met automaat van Seiko is de verzending gratis en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt deze Florijnen als extra korting in mindering brengen bij uw volgende besteling. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook beslissen achteraf te betalen via Afterpay. U kunt een kijkje nemen op de website van Seiko.