ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Boedha to Boedha

Een veelvoorkomende en verklaarbare vergissing is Boedha to Boedha. De schrijfwijze van dit merk is eigenlijk net iets anders: namelijk Buddha to Buddha. Zodat je niet verder hoeft te zoeken laten we op deze pagina toch de sieraden zien die je zoekt! Timefortrends heeft een grote keuze in Buddha to Buddha. Uw aankoop wordt door ons met de grootste zorg en aandacht behandeld. Bestelt u voor meer dan 40 euro, dan is de verzending van uw Buddha To Buddha sierraad geheel gratis. Uw aankoop wordt mooi verpakt en wordt verzonden naar het adres van uw keus. Betaal achteraf via Afterpay.

Online koopt u Boedha to Boedha

Wij hebben een ruime voorraad Buddha to Buddha (want zo schrijf je Boedha to Boedha eigenlijk). Buddha to Buddha wordt primair op Bali gemaakt. Het begint echter allemaal gewoon in Nederland, op het hoofdkantoor in Amsterdam. Daar worden de ontwerpen van de sieraden gemaakt en daarna doorgestuurd naar de ambachtelijke vakmensen op Bali. Na perfectie van het fysieke ontwerp wordt er een mal gemaakt, welke weer volgegoten wordt met zuiver vloeibaar zilver. Als het zilver gestold is, wordt het sieraad uit de mal gehaald en ambachtelijk, dus met de hand, geperfectioneerd. Bij elk sieraad van Buddha to Buddha kom je dit enorme vakmanschap weer tegen.

Koop online een Boedha to Boedha

De producten van Boedha to Boedha (Buddha to Buddha) worden bezorgd op het adres van uw keuze en u heeft de mogelijkheid om later te betalen. U krijgt de beste mogelijk service en de scherpste prijs. Bestelt u voor meer dan 40 euro dan is de verzending van uw Buddha to Buddha helemaal gratis. Koop nu uw Buddha to Buddha bij Timefortrends.