ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Buddha to Buddha Chain

TimeForTrends heeft een grote keuze in Buddha To Buddha van de serie Chain. De armbanden van Chain zijn een fantastisch verfijnde serie uit de collectie van Buddha To Buddha Sieraden. Uw aankoop wordt door ons met de grootste zorg behandeld. Bestelt u voor meer dan 40 euro, dan is de verzending van uw Buddha To Buddha armband geheel gratis. Uw aankoop wordt feestelijk verpakt en wordt verzonden naar het adres van uw keus. Betaal achteraf via Afterpay.

Buddha to Buddha sieraden

Buddha to Buddha sieraden, zoals de Buddha to Buddha Chain, worden gemaakt op Bali. Maar het begin van het proces ligt eigenlijk in de hoofdstad van Nederland namelijk in Amsterdam. Op het hoofdkantoor van Buddha to Buddha worden de schetsontwerpen van nieuwe Buddha to Buddha armbanden, Buddha to Buddha ringen en Buddha to Buddha kettingen gemaakt. Deze schetsontwerpen worden door designers en professionele ontwerpers tot een uiterst nauwkeurig computertekening omgetoverd. Op dat moment hebben de ontwerpers een duidelijk beeld van hoe het sieraad er uit moet gaan zien en hoeveel materiaal ervoor nodig is. Dan gaan de digitale tekeningen naar de fabriek op Bali alwaar ambachtslieden er een echt sieraad van maken die tot het eindproduct aan toe steeds opnieuw wordt beoordeeld en aangepast. Van dat sieraad worden de mallen gemaakt waarmee dat specifieke sieraad geproduceerd kan worden. De mallen worden daartoe met (925 Sterling Silver) zuivere vloeibare zilver gevuld. Als het zilver gestold is kan het sieraad uit de mal gehaald worden en verder afgewerkt worden door de ambachtslieden. Er is sprake van een enorme vakmanschap. Dat kan je aan elk Buddha to Buddha sieraad weer zien.

Buddha to Buddha Chain armband online kopen

Alle Buddha to Buddha sieraden dragen de namen van de medewerkers van Buddha to Buddha. Een mooi voorbeeld hiervan is Batul. Dit sieraad is vernoemd naar de oprichter van Buddha to Buddha. Ook Edwin en Nathalie zijn namen van Buddha to Buddha sieraden. Vele bekende Nederlanders dragen Buddha to Buddha sieraden zoals Doutzen Kroes, Debbie Harry (Blondie), Robin van Persie, Bryan Adams, Pamela Anderson, DJ Afro Jack, Fergie (Black Eyed Peas) en Snoop Dogg. Misschien ook iets voor jou? 

Online koopt u Chain van Buddha To Buddha

Wij hebben een ruime voorraad Buddha To Buddha Chain. De Chain armband van Buddha To Buddha wordt primair op Bali gemaakt. Het begint echter allemaal gewoon in Nederland, op het hoofdkantoor in Amsterdam. Daar worden de ontwerpen van de sieraden gemaakt en daarna doorgestuurd naar de ambachtelijke vakmensen op Bali. Na perfectie van het fysieke ontwerp wordt er een mal gemaakt, welke weer volgegoten wordt met zuiver vloeibaar zilver. Als het zilver gestold is, wordt het sieraad uit de mal gehaald en ambachtelijk, dus met de hand, geperfectioneerd. Bij elk sieraad van Buddha To Buddha kom je dit enorme vakmanschap weer tegen.

Koop online een Chain armband van Buddha To Buddha

De Chain armband van Buddha To Buddha wordt bezorgd op het adres van uw keuze en u heeft de mogelijkheid om later te betalen. U krijgt de beste mogelijk service en de scherpste prijs. Bestelt u voor meer dan 40 euro dan is de verzending van uw armband helemaal gratis. Koop nu uw zilveren armband bij TimeForTrends.