ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Horloges met een grijs horlogebandje

Timefortrends heeft een groot aanbod in horloges met een grijs horlogebandje. De verzending van je horloge met een grijs horlogebandje is geheel gratis bij een bestelling van minimaal 40 euro. Het horloge wordt altijd feestelijk verpakt en als je het horloge met een grijs horlogebandje tijdig bestelt heb je deze reeds de volgende dag is huis. 

Timefortrends verkoopt horloges met een grijs horlogebandje. Horloges met een grijs horlogebandje zijn niet afhankelijk van de kleur van de wijzerplaat en horloges met een grijze band combineren met vrijwel iedere outfit. Als je een horloge zoekt met een grijs horlogebandje heb je bij Timefortrends een grote keus.

Wil je jouw horloge met grijs horlogebandje online bestellen?

Bij Timefortrends heb je een prima service en krijg je de beste kwaliteit en betaal je de laagste prijs voor je horloge met een grijs horlogebandje. Je kan, als je nog niet helemaal zeker bent van je aankoop, besluiten om achteraf te betalen. Als je tijdig je horloge met een grijs horlogebandje bestelt, heb je deze reeds de volgende dag in huis. De verzending van je horloge is geheel gratis bij een bestelling van 40 euro of meer.