ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Horloges met grijze wijzerplaat

Timefortrends heeft een groot aanbod in horloges met een grijze wijzerplaat. De verzending van je horloge met grijze wijzerplaat is geheel gratis. Het horloge wordt altijd feestelijk verpakt en als je het horloge met een grijze wijzerplaat tijdig bestelt heb je deze reeds de volgende dag is huis. 

Timefortrends verkoopt horloges met een grijze wijzerplaat. Deze horloges hebben een grijze achtergrond. Horloges met een grijze wijzerplaat zijn niet afhankelijk van de kleur van het horlogebandje en horloges met een grijze wijzerplaat combineren met vrijwel iedere outfit. Als je een horloge zoekt met een grijze wijzerplaat heb je bij Timefortrends een grote keus

Wil je jouw horloge met grijze wijzerplaat online bestellen?

Bij Timefortrends heb je een prima service en krijg je de beste kwaliteit en betaal je de laagste prijs voor je horloge met grijze wijzerplaat Je kan, als je nog niet helemaal zeker bent van je aankoop, besluiten om achteraf te betalen. Als je tijdig je horloge met grijze wijzerplaat bestelt heb je deze reeds de volgende dag in huis. De verzending van je horloge is geheel gratis.