ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Karma

Timefortrends is dealer van Karma Armbanden.  Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending van uw Karma armband gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met Florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Wij garanderen u de best mogelijk service.

Karma is geinspireerd op het Boeddishme

Karma Armbanden, Karma Kettingen en Karma Oorsieraden zijn elegante en veel gedragen sieraden. Armbanden worden handgeknoopt met verfijnde kleurige beads. De combinatie van kristallen en natuurstenen is geinspireerd op het Boeddishme en Indiase mythologie. De beads geven kracht en energie. Elke kleurrijke bead heeft een kern die staat voor de liefde. Karma is naast een prachtig sieraad in verschillende maten, kleuren en tinten een bron van energie.

Karma bron van energie met helende krachten

Karma armbanden en kettingen komen van Aumentum, een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in karaktervolle sieraden. Karaktervol omdat wordt verondersteld dat deze Karma armbanden en kettingen helende krachten bezitten. Of u daaraan uw vertrouwen wil schenken moet u natuurlijk zelf uitmaken. Feit is wel dat zeker de armbanden alom ten zeerste gewaardeerd worden om de vele aantrekkelijke kleuren natuurstenen die worden gebruikt bij de fabricage van deze armbanden. De inspiratie tot het ontwerpen van armbanden en kettingen van Karma komt uit de Indiase mythologie en de armbanden stralen een zekere mate van spiritualitiet uit.

Karma armbanden koop je online

Timefortrends is dealer van Karma Armbanden. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending van uw Karma armband gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Wij garanderen u de best mogelijk service.