ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Clic Armbanden

Clic Armbanden

Timefortrends is officieel dealer van Clic Armbanden. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending van uw Clic Armband gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. Spaar Florijnen voor extra korting. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Clic is een eigentijds Sieraden label

CLIC by 'Suzanne' is een eigentijds Nederlands sieraden label dat zich onderscheidt door krachtige vormen en een bijzondere toepassing van materiaal en techniek. Rode draad in de collectie zijn het gebruik van aluminium, de vormentaal én de unieke, magnetische sluiting, die in ieder ontwerp op vernuftige wijze wordt toegepast. CLIC by Suzanne is stijlvol en tijdloos. Bijzonder is dat de ontwerpen blijven boeien door hun kracht, eenvoud en duidelijkheid in vormgeving. De sieraden, waaronder armbanden, passen zich bovendien moeiteloos aan aan iedere kledingstijl en zijn onderling perfect te mixen & matchen. Casual, gekleed, feestelijk of sportief; Een Clic armband past altijd bij je outfit en is draagbaar op íeder moment van de dag en week.  Klik hier voor een filmpje over het ontwerpen van Clic Armbanden.

Koop je Clic Armband online bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van Clic Armbanden. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending van uw CLIC Armband gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Wij garanderen u de best mogelijk service.