Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

OOZOO Vintage horloges

OOZOO Vintage horloges

Timefortrends  is officieel dealer van OOZOO Vintage horloges. U kunt kiezen voor een OOZOO Dames of herenhorloge. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen' Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kan deze florijnen opsparen en bij een latere bestelling als extra korting gebruiken. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook beslissen achteraf betalen. Bij uw bestelling ontvangt u altijd een leuk cadeautje. Naast Colori Vintage horloges is er ook een OOZOO Timepieces collectie en een OOZOO Junior collectie.

OOZOO Vintage horloges

OOZOO Vintage horloges bestel je online bij Timefortrends. Timefortrends is officieel dealer van OOZOO horloges en wij kunnen je daarom goed adviseren omtrent de keuze van je OOZOO horloge. U kunt uw bestelling ook altijd afhalen in onze winkel. Het assortiment OOZOO horloges bestaat uit de OOZOO Junior collectie en de OOZOO Timepieces collectie. Tevens zijn er collecties OOZOO Steel en OOZOO Silicone. Op deze wijze kan iedereen het horloge van zijn of haar keuze aanschaffen. Er zijn immers OOZOO horloges voor heren en OOZOO horloges voor dames. Een leuk idee is natuurlijk een OOZOO horloge voor heren.

Bestel online OOZOO Vintage horloges bij Timefortrends

OOZOO ontwerpt van huis uit haar eigen horloges en is één van de bekendste merken van Nederland. OOZOO horloges zijn eenvoudig van aard maar deze ontwerpen spreken de mensen aan. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Spaar voor ‘Florijnen’. U ontvangt dan uw opgebouwde korting bij uw volgende bestelling